Berapa lama ibu di dalam bilik bersalin?

Hi ibu! Ingat lagi tak ibu berapa lama dalam bilik bersalin? Jom komen di bawah untuk kongsikannya bersama kami! Pengalaman ni pasti ibu tak dapat lupakan sampai bila-bila kan 🥰

Berapa lama ibu di dalam bilik bersalin?
215 Balas

💛Anak Kedua 💚Anak First Anak Kedua sangat mencabar kontraksinya sebab kena induce ubat. rezeki saya, pecah je ketuban..xsampai berapa minit..dah nak beranak 😂😂😂😂

2y ago

fuh hanya sapa yang kena induce sahaja sakit tu macam mana, berjam jam sakit tak henti2, tengok orang tak lalu, makan x lalu..sakit dia masyaAllah, sakit betul,.

Ya allah saya doa saya dipermudahkan bersalin nnt, selamat both ibu dan anak aamiin.. saya doakan untuk ibu2 lain di luar sana jugak semoga dipermudahkan urusan kita semua mudah2an.. #firstbaby

both babies less than 1 hr. both of them, bukaan 9cm kat ward. lepas tu misi kelam kabut hantar g labour room. sampai labour room terus beranak, alhamdupillah💛 hope yg no 3 pun mcm kakak2 dia jugak, insyaAllah 💞

Ank first Pukul 1. 45 ptg masuk kul 2.05 ptg dh bersalin. Alhamdulillah contraction pn xlama sakit2 check laluan dh full trus beranak, tak tahan dekat contraction tu wlupn due lewat sehari

💙 masuk LR pukul 3 petang baby keluar pukul 1059 malam, masuk ward kul2 pagi. Alhamdulilah membesar dengan sihat, doakan anak saya membesar dengan sihat dan kasih sayang 💕

🌕alhamdulillah..tngh vc, rasa nk branak. Tutup vc..pnggil nurse dn doc, teran dgn arahan doc dn semangat nurse..kluarlah anak solehah brsama azan mghrib🌹🌸🌺🐚

anak no 3 saya baru berusia 3 bulan. masuk Labour room jam 4 ptg jam 4.50 baby dah keluar. alhamdulillah jam 5.30 settle jahit semua,tunggu turn nak naik ward je😊

anak frst , jam 7am joging ngn husbnd hbis je joging jam 8am da rasa sakit g hospital check bukaan 3cm , jam 10.10am anak frst kluar tnpa apa2 induce dan ubat 🤣

2y ago

masuk 7 bulan mmg sllu joging tp x de la lama agak2 da rasa letih tu berhnti gak

anak sulung masuk bilik 9:45pagi ..Baby kluar 12:45 tengah hari.. anak no 2 masuk bilik pukul 5 petang.. Baby kluar 5:05petang ... alhamdulillah dedua girls

ank 1st...4.30 trun LB,baby klur pkul 4.53.tp dpt naik wad hmpir pkul 8 mlm. ank 2nd....msuk LB pkul 10.30mlm,11.35 mlm kluar n pkul 2 pg bru dpt katil😴