due bulan 11/2022

hi ibu2,siapa sini due bln 11,jom share mcm mna dgn prsiapan ibu2...semua dah siap ke atau beli sikit2 dlu...

7 Balas

persiapan suda selesai 99% sbb semua brg baby kbnykn yg org beri alhamdulillah walaupun yg saya beli tu cuma sedikit dri yg d beri tpi saya tetap bersyukur , brg baby dpt juga lengkap biar sikit2 😊. brg baby kbnykn ny brg2 prelove , saya suda siap cuci dan packing siap2 kalau dah nak brsalin tinggal angkut je .

sya start beli dari kndungan 4bulan dh ..skrg dh 34w brg bby dh cmplete..packing brg hosp juga sudah ..cuma skarf kpla sya je dgn biskut je blum ..esk bru beli 😅 yg lain settleee

60%sudah ..barang yg lambat dipakai seperti pampers, tab mandi, penyusuan, belum beli lgi.bulan 10 ni beli baru sepenuhnya.lambat beli menyesal, sebab dah tak larat nak jalan.due 28.11

2y ago

Dr tak comform lgi.tak jelas

alhamdulillah smua dh settle...packing pun dh settle😁cuma tnggu msa nk meletop je🤭

kalau xnak terasa bajet keluar sedebuk, baik Beli sikit2

sy 99% siap. tinggal tudung sarung & mknn je☺️

😊