due bln 11

ada ke yg due sptutnya bln 11,tp dah bersalin awal? diatas sbb2 tertentu??and ada tk ibu2 yg sdg preggy 34weeks,dah ada2 ke tanda nk bersalin?

13 Balas

Saya due 20/11 masa 34 minggu turun darah and contraction. Tp jalan tak buka lagi. Doc bagi ubat kurangkan contraction and matang paru paru paru baby.. MC 2minggu bedrest . Now nk masuk 36minggu .risau juga sebenarnya 🤧

pernah mse ank 1st kaki dua2 kramp smpi kene papah. mse tu 33 weeks. pstu tnde lain xde sgt, tau2 lps boe hr bslin awl dn kne ceaser sb tli pusat ank dh belit kt kaki dan dia pn blum pusing mksdnya msh songsang

sy due 2/11 skg dah 38w. perut kerap mengeras tapi tanda takde lagi. sbnarnya masih trauma dengan kelahiran anak first dulu sebab kena induce. harap² kalini bersalin normal 😥

sy 36weeks belum ada tanda apa2 lagi.. harap bby keluar ikut due 12/11/22 nnti atau baby dah betul matang, berat pun cukup.. Masa yg terbaik dah tu huhu

2y ago

sama due

saya 05.11 baby asyik mengeras je n kontraksi palsu tuu memang hari2 slalu dtg , harap2 lah baby kluar awal

2y ago

amiiinn siss semoga d.permudaahkann 🤲

due 02/11/2021 Salin 22/10/2021 sehari sebelumnya ada check up 34week,, taw2 esoknya bersalin dah 😅

kakak sy next week kena serah diri sbb gdm on insulin.. ptot nye due dia bulan 11

hari ni saya tumpah air ketuban.. otw masuk wad baru 34w. doa moga x bersalin awal..

35weeks ke atas baby matang. doa awak bersalin masa baby dh matang.

due 18/11 tpi 37weeks dh kena brsalin sbb dktr cakap ank kecik