due bulan 11

ibu2 yg due bulan 11 dah siap packing ke tu?😜

25 Balas

baru packing malam semalam..sbb tiba2 dtg contraction setiap 5-10minit tp rasanya braxton hicks..pastu xleh tdo risau,packing terus..tp hari ni xde pulak mcm smlm,baby pun aktif je..skrg 34weeks,risau jugak bersalin awal.. hari ni mcm turun mucus plug tp xberdarah..haih..entahla tgh confius..

30/11 due... brg baby dh beli n basuh n simpan dlm beg, brg ibu je xnmpk lg nk mula dr mana... hahaha ank ke 5 kandungam ke 6,tp sll je bdn xchat2 berumur dh kot... smlm br p spital check sbb pening hmpir nk pitam...

sy 13/11 berdebar rasa😩 package semua siap dh..kena bersalin dan berpantang jauh dimelaka lagi la...dgn nk pindah rumah lagi.kena kena kemas barang nk pindah rumah.semoga urusan kita semua dipermudahkan 🤲🏻

belum. brg pon xbeli lagi 😂 bru nk pi beli ahad nii kt bby expo 😂😂 kalau beli awal nnti ghisau bilik bby telebih penuh. baik beli lmbt, lagi pon doctor pesan byk kn bejalan. nnti sng nak bersalin 😜

2y ago

😂😂😂tkpe smpat lg tu

dh siap packing.. dh letak dlm kereta lg.. sbb nurse ckap kmngkin trberanak awl.. kepala baby dh kebawah sgt dh.. kena ready awl.. skang pom dh smkin kerap braxton hicks.. hari2 kena.. due 3/11

2y ago

sama la due kita sis, 3/11.. beg dh siap2 packing letak dlm kreta.. doctor ckp mungkin kena brsalin awal dlm 36/37 week sbb baby kecik, berat kurang 😌 mohon semua doakan sy mudah brsalin dan selamat ibu & anak ye.. smoga doa baik2 brbalik semula pd ibu2 semua

due 24/11 ni. dari 6bln dah siap semua. mls nk pk brg baby. skrg tgh nk kemas2 rumah bg setel sawang2 sume. n ready jela kot nk kua awal baby, silakan jgn induce dahla sbb gdm😂

2y ago

due kite sama jugak sis. 32 weeks jugak. cuma saya ada hb low. doakan semoga kita semua dipermufahlan bersalin nanti 🥰

sy 19/11..tapii mgkn kena czer pd 37/38weeks sbb baby songsang n uri bawah..smoga kita smua dpermudahkan segala urusan nanti..n baby n mummy sihat..

2y ago

alhamdulillah klu smua ok..smoga dpermudahkan urusan sis nnt..sronoknya prgnt xde mslh pape..rezeki..

sy due bln 12 pun dh siap pack skit2....scan doc ckp kepla bby dh dkt bwh...daa laa kerap kne braxton hicks...semoga dipermudhkn segalanya

dah 🤭 9/11 due .. msa 32w smua dh packing . brg sy je tak cmplete skraf kpla ..biskut2 smua tu 😂 yg lain dh .. skrg 34w

2y ago

amiin2 ..awk juga smga dipermudahkan 🤭

dah packing..due 1/11..dh 3 kali bersalin mmg awal seminggu ke 2 minggu dr due.semoga ibu2 semua selamat bersalin..amin.