baby newborn susah tidur

hi ibu2,Saya nak bertanya ibu yg berpengalaman,anak sy fully bf,dia susah nak tdur,kdg tgh mnyusu tu dia tidur bila nk ltak atas tilam dia trus bgun balik n ngis,kadang daripada pagi pkul 9 dia bjaga smpai lewat tgh mlm dia lgsung taknak tdur..knp jd mcm tu ye..baby tkda kmbung perut..tp dia mmg ssah nk tdur..baby sy bru 29 hari..

12 Balas

bnyk faktor..terlalu panas sejuk..baju xsesuai tebal atau nipis sngt,tmpt tido xselesa etc