Sakit pinggang

Masuk 31w tapi pinggang sakit ya amat..sampai susah nk tido ..bantal dh bertimbung kt atas tilam.😭😭😭😭nk kena mengiring je....kaki pun lenguh je...sapa mcm ni jugak?

7 Balas

Sama sy cmtu jugak.. kdang sy biar tido melentang kjp bgi hilang lengoh sakit pinggang bru pusing kiri kanan.. jgn lupa mlm2 sapu minyak pns bhgian peha ngn betis skli urut.. klu tk urut mlm nk tido pn susah try sis..

itulaa, ke kanan sakit ke kiri sakit 😩 kena pulak tiap kali nak ubah posisi baby dok semangat nendang2 lagi sampai sakit pinggang2, tidonya belum 🥺🤭

Normal kak , kdg saya ni menangis tak dpat tido , baby semangat sgt .. kena duduk .. nak mengiring kanan kiri pon sakit nyaa laa 😫

sama jugak. bantal nak kena tinggi. xboleh duduk lama nanti sakit sampai malam.

sama puan , saya kadang tidur tinggikan bantal kepala dan kaki ..

saya pun mcm tu juga. mmg tak selesa, cepat masuk angin

saya pon sme sis..