bingung

ibu²...nak tanye ade x bayi bawah 6bulan pernah sedut gas sbb asma n demam...boleh share x..mcm mne bayi tu mengamuk ke x mase sedut gas...

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

1st pam bb ms umur 2bln d klinik swasta ,byk sgt kahak. Mmg nangis tp ibu kna pandai tenteramkan bb..2nd time pam umur 6bln kat hosp kjaan, mo 6kali pom shgga last tu bafi steroid sbb bunyi kuat sgt,sora bb pun x klr..kebetulan lg dia batuk..dari 2ptg hgga 9mlm kat emergency room..

2y ago

Tada apa2 pun semua ok results x ray n drh..skrg umur br 1thn

VIP Member

Ank sy pernah admit ward masa lepas pantang. Xsmpai 2bulan lg masa tu. 1hari 3x neb...mmng baby nangis2...tp sy bedung dia dan bg ja neb.

2y ago

dh bedung tp dia punye nangis smpai xkluar suara smpai mengeras...tkut tgk last² xjadi neb,balik mcm tu je...risau sgt tp alhamdulillah 2 hari ok..tq komen😁