bingung

ibu²...nak tanye ade x bayi bawah 6bulan pernah sedut gas sbb asma n demam...boleh share x..mcm mne bayi tu mengamuk ke x mase sedut gas...

2 Balas

Ank sy pernah admit ward masa lepas pantang. Xsmpai 2bulan lg masa tu. 1hari 3x neb...mmng baby nangis2...tp sy bedung dia dan bg ja neb.

4y ago

dh bedung tp dia punye nangis smpai xkluar suara smpai mengeras...tkut tgk last² xjadi neb,balik mcm tu je...risau sgt tp alhamdulillah 2 hari ok..tq komen😁