bingung

ibu²...nak tanye ade x bayi bawah 6bulan pernah sedut gas sbb asma n demam...boleh share x..mcm mne bayi tu mengamuk ke x mase sedut gas...

2 Balas

1st pam bb ms umur 2bln d klinik swasta ,byk sgt kahak. Mmg nangis tp ibu kna pandai tenteramkan bb..2nd time pam umur 6bln kat hosp kjaan, mo 6kali pom shgga last tu bafi steroid sbb bunyi kuat sgt,sora bb pun x klr..kebetulan lg dia batuk..dari 2ptg hgga 9mlm kat emergency room..

4y ago

Tada apa2 pun semua ok results x ray n drh..skrg umur br 1thn