Handle baby

Hi ibu2..camne yer ibu2 handle baby time berak kencing..saya ade pnyakit ocd.jadi gelisah bila fikir nk cucikan najis baby..saya dah 33 minggu..saya ade trtgk video di utube ustaz don yg mngatakan wet tisu bila kena najis baby akan berpindah ke tgn kita sbb basah..pastu tgn kita pegang plak pamper dgn seluar baby..najis berpindah merata rata..jadi cmne yer ibu handle..

11 Balas

mula² lahir lap dgn tisu basah je.. lpstu bljar lh slow² basuh dgn air.. lg bersih punggung dia..