Baby 3bulan sembelit

Salam mommy semua ada x pgalaman baby 3bln fully bf sembelit? Baby sy sejak msk 3bln mmg 2 atau 3 ari sekali berak.. Makin lama tgk najis die mcm pekat n arini die berak mneran2 smpai mnagis2 bila tgk najis die mcm nk bketul2 pekat.. Perut die semua ok x keras n ketut kerap.. Sape2 ada pgalaman blh x share mcm mana nk handle baby sembelit mcm ni.. Risau plak sy.. Mintak pndangan ibu2 semua.. Tq..

1 Balas

Waalaikumussalam, better bawa baby ke klinik atau hospital mommy. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers