Bra

Hi ibu2, Ada tk yng dkt sini tk pakai bra wktu kluar rumah ke sbb rasa sakit dkt breast yng membesar? Ada tk cara2 yng kita boleh atasi?

11 Balas

Pakai bra untuk menyusu tu sis.. tpi sy skrg nii klo kt rumah xpakai bra pon🤭 nk keluar je pakai...sbb xselesa,,macam sesak nafas n gerah klo pakai bra...klo lepas bra selesa sungguh😅

4y ago

Kan..🤭🤭 sy nii bru masuk 5bulan..dh senak semua...kena duduk tegak n sandar or baring je boleh..😂😂

Klu dah preggy masuk 4bulan kena tukar bra ke saiz besar utk pemakaian yg selesa memandangkan waktu ni & seterusnya kantung susu sudah bersedia utk menakung susu baby

4y ago

Ya kan

Sy x slesa x pkai bra wlupn sakit..kna tkar saiz bra yg besar cket bru slesa.tp jgn bli yg ada besi.

4y ago

Baik sis..terima kasih

Cri bra yg besar sis. Org preggy/lps bersalin mmg saiz buah dada membesar

4y ago

Okay sis..mmg rasa perlu beli yng sangat2 besar

Tukar saiz bra sebb saiz badan kite pon melebar bile breast membengkak..

4y ago

Baik sis

Sy masa pkai ok tp ms buka tu.. Sakit btul breast..

4y ago

Btul sis.. tpi bila tk pakai tu nnti susu kluar..hbis basah baju..

Saya pn sakit sgt huhu . kne blik lain kot

sy pakai bra cuma cangkuk tu biar buka

4y ago

tambah ni musim pkp.. huuhuuu.. cmne laaa nk mintk dorang beli kn.. 😅😆 beli buah pn blom tntu dorang nk beratur, ni kn plak beli bra..

Sis da cube bra untuk pregy tak?

4y ago

Bra maternity yng snang utk menyusu anak nnti

Pakai sports bra