Rasa nk berak tpi Tk berak juga 38week 5day

Ada Tk sma Mcm sya Sakit nk berak tpi Tk berak juga jam 4ptng sya p tndas sbab perut sakit sngt nk berak tpi Tk berak yng ada air yng kluar tidak bau jam9 mlm pun nk Ke tndas nk berak tpi tetap sma ada air yng kluar Bila lama2 duduk dlm tndas rasa ada air kluar bukan kencing tidak berbau perut kerap mengeras dn mulas balik2 Ke tndas Blum prgi hospital tkut cm Blum buka skrng sya 38Week 5day 😣😣 kerap tahan sakit 15 minit apa ka tanda nk bersalin atau bukan

2 Balas

Sy rasa tu air ketuban dan better g hosp check. Sbb da ada sakit tiap 15min tu g lah check sis nk bersalin da rasanya tu

pegi ja hospital...sbb klu dh ad bukaan, klu xrefer awal nt ad jgkitan kuman dkt baby