Baby

Hi semua, Di sini ada tk ibu hamil yng baby dia sngt aktif pda wktu mlm and selalu gerak atau tendang perut kita dngn kuat smpai kita pun tk bole nk tidur? Apa yng ibu2 buat utk kurangkan rasa sakit?

1 Balas

Saya camtu jugak sis before masuk 38w ni.. asal Lepas pukul 11mlm, aktif sangat2 sampai pukul 4,5pagi. Nak tdo susah, sbb kadang2 sakit bila dia tendang. Kalau saya, utk kurangkan Rasa sakit saya akan duduk menyandar Dan Cuba tenangkan diri, bersantai... Alih perhatian dgr zikir ke (kalau sis Muslim), tengok movie kat hp ke, baca buku ke, insya-Allah, hilang Rasa sakit, last2 telena tanpa sedar.. 😊