due bulan 11

ibu2 yg due bulan 11 dah siap packing ke tu?😜

25 Balas

dh siap packing.. dh letak dlm kereta lg.. sbb nurse ckap kmngkin trberanak awl.. kepala baby dh kebawah sgt dh.. kena ready awl.. skang pom dh smkin kerap braxton hicks.. hari2 kena.. due 3/11

1y ago

sama la due kita sis, 3/11.. beg dh siap2 packing letak dlm kreta.. doctor ckp mungkin kena brsalin awal dlm 36/37 week sbb baby kecik, berat kurang 😌 mohon semua doakan sy mudah brsalin dan selamat ibu & anak ye.. smoga doa baik2 brbalik semula pd ibu2 semua