due bulan 11

ibu2 yg due bulan 11 dah siap packing ke tu?😜

25 Balas

Alhamdulillah dh siap pack standby dlm kereta...tggu nk bersalin je ni semoga dipermudahkn urusan kita semua🤲

sy due 8/11 tapi ank sebelum ni mesti keluar awal seminggu.. barang baby dah siap packing, barang ibunye belum

belum lg...due 14/11..minggu depan baru pack² brg kut ..mcm anak pertama dulu 36w packing brg 😄😄

Saya due 6/11 bedebor rasenyee hehe semua dh siap packing dh. Tinggal makanan je lagi blom

due 21/11 dah siap packing. tp brg² berpantang nnt tak beli lg hahahaha adoii

alhamdulilah dh siap packing dh..due 8/11 ni tkut klua bln ni pulak..🤭🤭

Sy ujung bln 11 due..blm packing pape brg..baru beli plastik ziplock kat shopee..

2y ago

Ye ke...tunggu ziplock smpi baru packing..sy ada gdm..kalo sangkut lg check esk..kena bersalin awal..

baru lps basuh barang bby. due 16/11. tapi eksited sngt. fisrt bby 🤭

Dah packing dah due 7.11 semoga kitaa di permudahkan

2y ago

Sama due 7/11.. Siap dh packing.. Moga dipermudahkan urusan kita semua utk bersalin nanti, sihat selamat ibu & baby... Aamiinn3 🤲🏻🤲🏻

alhamdulillah slesai smuanya...tnggu msa nk branak je🤭

2y ago

untuk baby dah siap packing tp untuk ibu masih blur2 lagi😆.. ada yg sama Due 13.11.2022?