due bulan 11

sape kat sini due bulan 11 😁😁 tapi barang dah siap semua 😁 masukan semua dalam kereta ,,, pape hal senang 🥰

due bulan 11
51 Balas

Saya 7/11 insyallah..barang bby dh siap,tp barang sy blom lagi😁..rasa exctied pulak sbb anak first selepas 2x bleeding dan menunggu hampir 4 tahun..semoga allah memberikan kesihatan dn kemudahan utk kawan2 bsalin nanti....doakan sy jugak ye kawan2..terima kasih😘

Dah masuk 7 bulan mmg kene stanby brg tu smua,, dan bawak2 ke mana je.. Hihi.. Bukan sbb semangat atau tidak, tp persediaan in case terberanak awal ke.. Kite x tahu kan ape nk jadi... Sy due bulan 12,nnti akhr bulan9 nk g beli brg baby.. Ank ketiga.. Doakan smua selamat ye.. Aamiin 🤗🤲

4y ago

Betull ni 😊😊😊👍

Semangatnya, bagus betul. Due date saya 5/11. Tapi baru settle sikit2, baju baby baru settle tetaskan tagging baju belakang leher. Sebab risau nanti leher baby sensitive. Cuci baju baby pun belum 😅 yang lain baru nak settle. Barang mommy apa pun tak settle lagi 😂

4y ago

sy pn 5/11 tpi barang 1pun blom ad trbeli lgi😆 hujung bulan bru beli

Sy due date buln 11 bju awl2 dh pcking msuk beg jew.. xmsuk dlm kete sb xde suami🤣(divorce)so kna berdikari..so nk mitk spe2 je yg bole tlong sy nti lau dh sakit.. moga di permudh kn segalanye😄

Brg da siap tp baju baby x basuh lg.. Mcm nk Shopping baju lg.. Tp ayah nya xbg tnggu da bersalin topup lg.. Ibu yg excited nk beli 🤣🤣 ank 1st semua nk bli😅

Wahh pantas.. Hehe. Sy due bln 11 jgk, brg baby dh shopping sikit2 dah, ada lagi nak beli, nak kne do baby laundry lagi..moga kita semua dipermudahkan Aamiin..

November baby.. 💖 moga urusan kita semua dimudahkan.. sy pn barang mummy ja belum beli lagi 😁barang baby Alhamdulillah dah ada..

7/11. Hospital bag semua dh settle. Ada kat tepi katil senang pape husband tarik bawak masuk kete je. Kalau letak dlm kete risau rosak beg. Haha

sama la kita pun da siap2.due 3/11 anak 1st. brg baby rasanya dah complete. mommynyer ada sikit lg. semoga dipermudahkan urusan bersalin kita.

saya 7/11.. da siap packing dan masuk dlm keta.. siap ngan brg ibu sekali.. excited da 7 thn x bersalin.. anak last dah ni..😁