Bersalin Pra Matang

Ibu² yang bersalin bayi pramatang, boleh share pengalaman? Bersalin berapa weeks? Baby berapa kg? Baby macam mana?

57 Balas

Baby saya lahir 35week 6hari..berat baby 2.35kg..warded 19 hari kat hosp sbb jaundice dgn weight loss 12.7%..baby sy ada masalah gerd and slow sucking.. Doc bagi tau baby prem mmg ada masalah ni.. Prob bole ambik masa 4bulan utk sembuh..

8mo ago

kiranyaa sebelum keluar hospital tu memang kene tunggu sampai boleh sucking dan breastfeed dulu ke?