Bayi Pra Matang

Boleh share pengalaman mommies yang ada bayi pramatang 🤗🤗🤗#ingintahu

2 Balas

sy ank first pramatang 34week... alhamdulillah skrg dh 5tahun dan ada adk sorg dh ... ank pramatang ni sllu kena chek up pakar

sy pnh ada bby pramatang dan brsalin pd 34minggu.. alhamdulillah skrng ank dh umur 4 tahun..... puan nk tw ttg apa tu ea?? ☺️

9mo ago

perkembangan dia mcm mn skrng so far ok ke?? saya nk tahu perkembangan smsa dia mmbesar ☺️☺️