Bayi pra matang

Hai mummy semua.. Sapa kt sini ada pengalaman lahirkan bayi pra matang? Boleh x sharekn pengalaman...dari segi penjagaan bayi...pakaian...dan sebagainya la...bayi saya bayi pra matang bersalin masa 34 minggu...emergency czer sbb eclampsia

2 Balas

Alhandulillah pengalaman saya 35weeks bersalin baby berat 3.3kg. Tapi jantung lubang sikit sbb pramatang. Pastu lepas 2minggu tutup sendiri.

Hi mum..dulu masa 1st baby sya pun kna eclamsia emergency ceaser..1bulan 3hari kna tahan kt ward nicu..