hb rendah

Ibu2 tolong la sye .. .hb sye mkin turun..skrg mkin lagi trun. . Dah 17mggu. . Tpi hb xnaik2. .mcm2 ubat dah mkn. .. smpai doktor ambik drah 3 botol tdi. . 2mggu lagi jmpe doc lgi. . Klau hb xnaik jugak. .. mmg kne ambik drah la lagi. . .xsggup dah ni

33 Balas

Byk mkn sayur bdaun hijau, kurangkan mknn yg mgandungi calcium mcm telur/tauhu & air bkafein cm kopi

Elak kan minum teh, milo nes or coffie.. Makan ubat tambah darah yg doctrr kasi tu dgn air jus...

Sis sebelum pegi klinik pagi tu minum sunkist.. In shaa Allah hb oke hehe

Boleh try produk Qaseh Adinda, saya makin tu terus hb naik cantik & maintain

Cuba makan ikut sop ni dari pakar pemakanan

Sis mkn hari2 kacang kuda.. Bgus tu utk hb.

Ni sis.. Cuba lah.. InsyaAllah naik..

Makan sayur bayam buat sup sdp

makan jambu batu dan minum oat

Ambil iberet sblm tidur dgn air oren

5y ago

Ya btl sy 12.1 naik 12.7