Makan kerang tapi hb low

Semalam saya dah melantak kerang banyak, harini checkup ambik darah semua tengok hb makin trun plak, trun sikit dari 2 mggu lpas, kenapa tak naik ye hb saya? Air kencing ok dgn berat naik. Saya makan ubat vitamin smlm time nk tidur. Tapi pagi ni checkup takde la saya ambik. Sbb saya selalu ambik malam je. Pagi tadi sarapan saya ambik air fresh oren lagi tu, rasa tak puas hati dgn hb saya la

2 Balas

Kakak sye cakap hb dia dulu pun rendah . 9.6 je sis hb dia dulu , dia amalkan kuah rojak mak bee , Cuba sis cari kat kedai achehhh , now sye pun Preggy and hb sye pun low , sye try amalkan kuah rojak mak bee tu , minggu depan nk check hb lagi hope okay la 😭 Cuba sis try . Kita ikhtiar sama sama❤️

2y ago

Yeke ouh kalau mcm tu saya try la nanti, risau skrg dah 5 bulan hb main kat 10 lebih je😩 nurse kata kalau dekat bersalin nanti kne drip ubat kalau hb low, sakit woooo😭 tq sis sbb share tau, tula kita ikhtiar sama sama naikkan hb🤲🏻❤️ harap next week checkup naiklah hb kita amin😇

cube mkn daging..delima..susu hl..jambu batu..kurma

2y ago

Okay baik terima kasih sis