Tanda bersalin

Hi ibu2. Sy nk tnya skrg sy 35 mggu. N dh ada keluar darah tp sikit je. Sakit perut or skit pinggang xd.. adkh itu tnda nk bersalin atau lain. Ptot ke sy pergi ke hospital atau tunggu sakit baru pergi.. mintak pendapat ibu yg berpengalaman. Sbb nie first bby

1 Balas

Tanda bersalin jika perut asyik sakit berulang ulang, sakit belakang.. Tak henti.. Paling serius nak bersalin jika air ketuban pecah segera ke hospital