assalamuaalaikum

Hye..tumpang tanya.. Bawah perut sy trasa sakit ..dn belakang pnggang.. Skrg dh 38mnggu 4 hari.. Adakah tu tnda nk bersalin.. Sy nk pergi check tkut bkn nk bersalin..sbb xda tnda darah atau ketuban pecah.. Siapa pernah mcm ni..adakah nk bersalin atau bkn ye.. Mohon penjelasan kalau ada yg berpngelaman..sy keliru sakit nk beranak ke tdak

1 Balas

Kalau sakit tak berkurangan setiap 5-10minit, tu dah dikira real contraction. Kena get ready ke hospital.

4y ago

Oh..yeke..okok