petua nak hamil

Ibu2 smua boleh kongsi x petua/ikhtiar nak hamil? ? Terima kasih

46 Balas

Saya dulu senggugut kuat dan keputihan teruk..dan saya try makan madu turki wawa zainal,alhamdulillah x habis makan lagi,dah mengandung..kita cuba ikhtiar

Ada lagi tips. Banyakkan senaman. Dalam youtube ada tutorial work out untuk kehamilan. Insya-Allah dengan cara yang sihat ada kesan yang terbaik. 😚

Sy amalkan acid folic je lpas kawin tu pon makan sebulan je. Alhamdulillah dengan asbab tu Allah bg mngndung dan skrg dah 5bulan usia kandungan.

sy amalkan makn asid folic dr anak dara lagi..madu asli stiap pg dan mlm bsama suami..dan pati delima gulsan.. allahmdlullih sy hamil skrg 14week..😊

5y ago

Brpa lama sis ttc..

Mcm2 produk penah guna....1st kurangkan berat bdn .. & then Amal susu kambing... Kurma.. madu setiap Hari.. .. jus delima bila da sah pregnant.

Sy 4 tahun baru lekat.. cuba amalkan royal v n kurma dhuha beli dekat jamu ratu malaya.. insyAllah dgn izinnya.. semoge ada rezeki utk sis

Cuba try makan acid folic and try download apps period tracker sbb dlm tu kita boleh tau time bila kita subur. Pastu jgn putus berdoa

Emm xtau la btul ke x...tp lps sy amal ubat asid folic... trus sy hamil... cuba la ambik asid folic..sptutnya ia damalkn 3 bulan sblm kawin

5y ago

sy pon amal kan asid folic dr sblm kawin lagi..allahmdullih xsmpai stahun sy kawin..allah bg rezki hamil.

Saya amalkan acid folid sis.apa2 pun semoga semua ibu2 yang mnggu zuriat di berikan kesempatan merasainya..amiin❤❤

sy mkn royal v dua botol...anak sulang dh 10 thn br dpt yg no dua....dah ikhtiar mcm2 akhirnya dgn royal v sy bejaya hamil