Batuk ketika hamil

Hai semua, sy hamil 11week nk tya ada x petua ataw cadangan untuk hilangkan batuk.. dh seminggu lebih sy batuk sesema.. terima kasih membantu ☺️

2 Balas

Baik sis pg jmpa doktor,jgn mkn sebarangan ubat masa mengandung ni.. Ada sstgh ubat xelok utk kndungan..pg klinik luar dekat klinik kesihatan pn boleh, bayar rm1 je

6mo ago

Sy pn skrg ni batuk, tp kna thn wad sbb kna covid.. Tp kt sini doktor bg ubat batuk utk mkn..sy sblm ni pg kk jugak tp sbb tiba2 jntung laju kna htr hospital masuk wad,pastu positif pulak covid

makan ubat

6mo ago

ok terima kasih sis