assalamualaikum

Ibu2 semuaa sy ada pertanyaan..klmarin sy ad kluar titis2 darah tp cuma ada 2 hri tu saja. Drah yg x bnyak cuma Bbrapa titisan jk n 2 hari..sbp apa ekk Sy x mgndung dan kiraan haid sya minggu dpn bkn minggu ne

2 Balas

Tuk soklan sis ni..better sis g hsptl or klnik pakar sakit puan untuk chck..tkut nti ada mslh dalaman yg sis xtw..nk2 zmn skrng rmai yg menghidap cyst...fibroid n etc.. kalau sis tnye dkt sini...smua org xdpt nk bntu apa2.. sbb mslh dalam ni hanya doc leh chck dgn menggunakan ultrasound or etc... Pape pn bnda2 cmni better g klnik or hsptl jmpe pakar o&g..tkut ada mslh sakit puan yg kita xsedar..

5y ago

Sm2

Pg hospital