Vaksin dos ke3

Hai semua, nk tnya bakal2 ibu dlm nie... Apa pandangan ibu2 semua jika ibu mengandung ambil vaksin booster dos ke3... Boleh bg pandangan tak? Terima kasih

2 Balas

Kalau sy, dh terima turn sy ambil je. Sy anggap dos ke-3 ni sama je dgn dos dos yg sebelumnya. Cuma sbb virus ni berkembang setiap masa, jd mmg perlunya ada booster shot utk tambah ketahanan.

2y ago

Kalau Pfizer mmg kuat sikit side effectnya. Saya sebelum ni dapat Sinovac, mmg tk rasa apa. Tp ikut ketahanan badan juga lah, dan saranan doktor. Kalau rasa tak berani, boleh tangguh sampai lepas bersalin.

kalau dah ade turn tu amik je