cuci rahim

Ibu2 semua pernah Tak keguguran Dan kena cuci...sakit Tak?berapa cost ye?saya dh 8weeks...bleeding Dan Hari tu scan kantung nmpk kosong..kemungkinan doktor ckp gugur Dan kena cuci...perasan sedih Dan takut semua Ada..

30 Balas

Bagi sy baik tk pyah cuci smpi nak msuk wad sbb bole mnyebabkn awk lmbat punya anak lg

Sy 11week bru nmpk bby sblm ni nmpk kantung jugak.. Sblm ape2 g cek balik betul2 k..

Agak sakit sikit.. Ape pun sis kena rilex OK.. Moga ada rzki lagi utk sis

Pergi Karajan sis swasta mahal...sy 8week Chuck rm4000 Di hospital annur

Tidak sakit.. Mmg kena bius... Percayalah xsakit..

Semoga ada rezeki selepas ni..

Hospital bersalin razif klang

Kawan kata dia bius..

tak sakit apa pun

xsakit...