cuti

Hi ibu2 semua , boleh minta pandangan ibu2 yg bekerja tak ? sy da nak masuk 36w dan td mak sy ad tegur suruh ambil cuti bersalin awal , ibu2 semua ambil cuti awal atau bekerja mcm biasa ?

10 Balas

sy pun sama 36 minggu..tp sy x ambk cuti sbb hospital sebelah ofis je..pastu sbb rase cm rugi cuti awal sbb xtaw bersalin bila,rasa mcm lepas bersalin nnt lg perlukan cuti dgn anak...tp kalau sis x larat boleh je cuti awal..masing2 pendapat..hehe