Cuti Berpantang

Hi Mommies.. yg bekerja bila start korang ambil cuti utk bersalin ye? satu minggu sebelum? dua hari sebelum due date ke?

2 Balas

Depends pada awak...kalau awak nak cuti panjang awak boleh ambil bila2 awak nak sebelum awak bersalin..kalau awak nak urus rumah dan rehat awak ambil sebelum awak bersalin.. macam saya,bersalin at 38weeks..apa yang saya nak sampaikan disini..belum tentu bila awak nak bersalin...ada juga yang overdue..so semua terpulang pada awak...💖

4y ago

😊selamat berpantang sis..

saya ambil 2mgu sbelum brslin.. sbnya dh mls nk pg keja..huhu.. mgu 38 sy start cuti..