pregnant

Hi ibu² semua 39 minggu ada tak yng sudh bersalin anak pertmah .. kelau yng sakit perut buang besar tu itu pun tanda² ka nk beranak .. lepas tu baby menandang bagian bawa sakit rasa nya

1 Balas

Slh satu tnda nk bersalin jika.kerap.mmbuang air bsr pn adalah slh satu tnda nya.. if ada better sis g hsptl chck.. n perut kerap.mengeras stiap 5 minit juga slh satu tnda.juge..selain leaking n etc..mg d pmudahkn segalanya..aamiin