Nak tanya saya 8minggu pregnant

Saya 8minggu pregnant Susah nak buang besar dan Kadang perut sakit sangat Dekat pinggang pun sama Biasa kah mcm tu yaa takut baby ada apa" sbb sakit perut yang teramat tapI jarang lar saya rasa sakit perut tu Alahan morning sickness tu mcm biasa Yng saya risau bila saya sakit perut seki dengan pinggang pun sakit #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

Normal je tu… Bila sembelit mmg sakit kat bawah perut . Lagi2 tahi keras.. 😅 Lagi pun 8 minggu tu rahim tgh mengembang.. Minum air masak banyak2 , dulu saya pun mcm tu, selagi tak buang air besar selagi tu lah perut sakit tak selesa. Bila dah membuang baru lega

2y ago

Ooo mmng normal kahh sis 😂😂Takut ada apa" tq sis