Appointment KK

Hi Ibu2, selamat berpuasa :) saya nak tanya ni, biasanya kan (kecuali kes2 risiko) follow up di KK mula2 sebulan x1, kemudian jadi 2minggu kemudian 1minggu x1. biasanya yg jadi seminggu sekali tu mula bila ya? 30 weeks++ ye? Awal2 dulu nurse mcm ada cakap, tapi saya dah tak ingat 😅

2 Balas

klinik tempat saya 37 weeks..dia bergantung pada klinik puan..sebab semua tak sama..

3y ago

sama2 sempat lagi tu beraya..😅apa pun semoga kita semua yg menunggu bersalin d permudahkan urusan bersalin nnti..amin..

Seminggu sekali 36w keatas.

3y ago

okay, tq for the info 😊