Bulan puasa

Hi ibu2.. saya dah 15 weeks.. bulan puasa nak dekat dah.. minggu lepas sy baru lepas masuk kecemasan 2 hari berturut masuk air sbb badan kurg air.. takot jugak masa puasa nnti jadi lagi.. ada tips ke utk ibu mengandung masa bulan puasa?

2 Balas

better consult with your doc. badan setiap orang lain2. bukan nak menakutkan tp sy gugur anak first sebab sy puasa. walaupun rasa badan kuat tp anak kt dalam tak tau macam mana. so seeloknya dengarlah ckp doc

3y ago

terima kasih