Ganti puasa selepas pantang

Sy baru abes pantang 44 hari & bersalin normal..baby BF & mix FM (atleast 1-2 kali sehari) Masa bulan puasa tahun ni sy disahkan preggy & hanya puasa seminggu je, selebihnya ponteng puasa sbb alahan bau dgn makanan serta kerap muntah2 & kandungan masih peringkat awal Jadi sebelum puasa tahun depan akan datang, sy nak ganti puasa tapi org ckp nnti bdn mudah masuk angin, lemah badan sbb perlu tenaga menyusu bdn..agak2 bila ye masa sesuai utk ganti puasa? #firstmom

1 Balas

cuba dulu puasa sis. setiap orang badan lain2. tak semestinya puasa je badan masuk angin.