Contractions

Ibu2 nk tnye, contraction tu rsa dia mcm mne? sy xpnah rsa wlaupon ni ank kedua sbb ank first emergency c-section.. Dia rsa mcm ngilu2 tu ke mcm mne.. Mcm kne renjatan elektrik plak Mlm2 ni smpai ibu jari kaki rsanye? xtau skit contraction ke ape..

2 Balas

kat sini kena tanya soalan bodoh baru orang nampak lepas tu meroyan bila orang jawab perli2 kata kita itu ini. btw utk soalan sis tu sy nak jwb pengalaman sy xde tp orang kata rasa contraction tu macam sakit senggugut yg luar biasa...rasa sakit perut memulas macam nak berak tapi xnak berak. sakit dia ada gap gap. contoh sakit seminit...dia stop n sakit lagi after 5 minit. kalau nak info lebih boleh search kat search box dlm apps ni.

5y ago

sekarang dah kat hospitap doc nak induce sbb high bp. harap2 dipermudahkan...terima kasih atas doanya sis

Hmmm.. Xde yg nmpk status ni rupenye....