Ada x ibu2 yg due bln Februari dh brsalin.. Ya Allah hari2 duk brdebar ni.. Dh rsa false contraction.. Mlm2 bby mengeras je, nk tdo x bleh.. Skit tulang rusuk.. Sy tkut sbb xpnah rsa contraction.. Ank first emergency czer x sempat rsa skit? seconds baby doc bg vbac dlu..

1 Balas

Sy due date 27/02/2020. Anak first ni. Nervous jgk.. Huhu. Malam2 pun susah nk tido sbb sgala sakit pinggang la kaki smua. Tp yg tu boleh tahan lg.. Xtahan rasa nervous nk dkt bersalin ni..😥

4y ago

Thu xpe sis.. Ni bleh than ni.. Tp dlm kpla duk fkir nnti mcm mna nk teran🤣 mcm mna rsa skit tu.. Tkuttt tuhan je thu