Hospital gov

Hi nak tanya ad x spe2 bersalin sblm ni kat hsptl putrajaya,nk Tanya la time discharge tu hsptl mntk borang nikah ke? Or blh discharge mcm biase je lps bersalin?

2 Balas

borang nikah x anta kt hospital. borang nikah anta dkt pejabat agama utk urusan kawin 😂 kalau awk belum kawin, wajib ada waris utk discharge kan. waris yg sah, ahli keluarga. bukan kawan, bakal mak mertua boifriend ke ape2 ke. tapi kalau dh kawin, masa buka buku pink kn dh ade nurse mntk tgk sijil kawin tu.

1y ago

kad nikah je bwk standby je. buku pink jgn tgl. selalu dh ade buku pink dorg x mntk dh kad nikah tu.

Takde mintak pun awak.