Blackmores pregnancy & folic acid

Hi mommies, saya baru check 3 upt positive Alhamdulillah. First pregnancy. Kalau ikut kiraan apps 4weeks. Boleh ke consume blackmores pregnancy and breastfeed dan hovic folic acid sementara tunggu 6-8 minggu nak scan. Mohon tunjuk ajar mommies.

1 Balas

boleh sis. yang penting kena consume folic acid dan susu sepanjang 1st trimester ni.

4mo ago

apa2 susu pun boleh sis, tak semestinya susu ibu mengandung je. susu fullcream apa2 brand pun okay.