Detail scan KK

Hi ibu2, minggu depan saya dah nak scan baby utk kandungan ke 28minggu . Dapat tak kita ambil vdeo dan gambar semasa scan tu? Risau doktor dan nurse marah lah ..

3 Balas

Awl2 dktr suruh letak beg & brg2 dkt meja/kerusi. Nanti dktr akn kepilkan gmbr result dlm buku. Masa scan tu ringan2kn mulut tanya keadaan bby. Jgn diam saja.

kalau kt kk xsure blh ke tak sbb sy xprnh amek video ble dr scan. ad org ckp xleh. cume sy adela tnye dr baby okey tak, brt baby brpe. dr okey je

sy checkup di klinik swasta. mula2 suami minta izin, doktor ok je suami ambil video masa scanning baby. just friendly dgn dokt.. dokt ok jak..