Air Susu

Hi ibu2, mcm mna nak tmbh kan air susu eh? I dah byk ikut2 tips and resipi2 rp air susu still kurg 1 oz bila skali pump. Nie dah masuk 16 ari. Ada tak tips2 or cara pump yg btul (jika cara I salah) nak dpt kna byk air susu. Skrg i ambik momma milk booster 2nd day. Tp blum nampak perbezaan so nak tnya tips2 dari momma2 di sini. Tlg share please. Tq

14 Balas

Setakat ni sy amalkan minum air masak banyak, alhamdulillah setakat ni susu memang byk.

5y ago

Tq sis. Doakan saya yer. Amin

Fikirn postf je. Jgn strs2 . Atau makn sawi cina ,

5y ago

Bestnye klu gitu. Hrp2 saya pun gitu. Tp nie dh ari ke 16 x lmbt ker?

Mkn ppaya muda buat sup..

Boleh try ni..