Sakit Sendi

Hi mommies, i dah hbs pantang and skrg dah masuk bulan ke 3 lepas beranak. Ade x mommies masih mengalami sakit lutut, tumit and pinggang yer? Nape eh? I tgk kwn2 i yg lain dlm bulan ke 2 dah leh jln cpt jer.. I plak klu jln lama skit kat mall dah skt2.. I beranak normal. Blh tlg bg nasihat kan tak.time pantang i ada mkn lobak putih just nak tmbh kan susu tp x ker lobak tu sejuk? Tp yg sedih nya susu bdn i x smpai pun 1 bulan x byk.

1 Balas

Try berurut sis..InsyaAllah bdn lebih segar n kuat.sy berurut 5 ari berturut.nk abis pantang nnt ni nk berurut lg sekali.mkn lobak putih rasanya bkn penyebab sakit bdn kot.