gender baby

hi ibu2, maaf nak tanya pendapat ibu2...saya baru scan baby haritu sekali buat detail scan...pstu baby bagi kerjasama & nampak dia punya nunu🤭 agak2 ni confirm ke baby boy? saya scan waktu 26 minggu#firstmom #bantusharing #firstbaby

gender baby
22 Balas

sy x prnh scan d swsta. anak pertama dan kedua sy, doktor kkia scan nampak girl. yg prtma dktor ckp x nmpk apa²(tak nmpk pistol) mungkin girl. skli keluar boy. yg kedua pula doktor nampak 3 garis mcm bntuk burger. sekali kluar boy juga 😂yg skrg 31week. dktor nmpk boy. dia ckp macm ada biji dan batang 🤭. tak sure jg sbb sy x nmpk sndri dkat screen. kalau ada masa nak p scan d swasta jg. klu boy juga alhamdulillah..3 dah hero sy..hehehe

1y ago

d daerah sy rasanya tak ada sonobee..hehe

Sy baru buat details scan semlam. Doc cakap, kalau pistol tu mmg nmpk panjang, memg baby boy. Dy xkan berubah jadi girl bila keluar nanti. Kalau pistol tu nmpak kurang clear, mungkin boleh jd boy atau girl. Mase scan pon doc akan mention siap2, baby boy atau girl. Kalau dah terang2 nampak boy, knfom la yang keluar tu boy😁

saya buat details scan masa 21w, baby tunjuk pistol dulu 😅 lepas tu baru ni scan dkt kk 33w, Dr tnya ada buat details scan tak? dh tahu gender ke. sy ckp kemungkinan baby boy, lepas tu baru Dr tunjuk scan kt screen nampak pistol jgk. confirm boy & ni anak 1st. brg baby sy beli yg unisex

Anak pertama tak nampak gender sbb suprise.. Anak kedua doktor ckp laki tp keluar girl.. Anak ketiga yg skrg doktor scan laki juga tp memang the real batang dia tunjuk setiap kali nak scan.. 🤣🤣.. Boleh percaya ke.. Takut tertipu LG..

1y ago

maksud sis waktu scan anak kedua nampak anu tapi kluar girl ke ?

Saya ada scan masa jumpa pakar o&g jadi hati ni ringan nak tanya doktor nampak dah ke jantina doktor trus jawap nampak , penis dia tu keluar 🤭 doktor dengan sy pun senyum2 la 🤪 Masa scan tu baby mcm kangkang je sy tgk

Aa jelas ny.. sy bru bt siang td.. dia tunjuk buger 1 mlaysia🤣.. next nk confim blik.. risau jgk tunjuk buger nanti kluar pistol.. kalau beli bju gegirl bnyak2 kluar2 boboi x ke haru 🤣🤣..

bguslh baby kerjasama sy dh 8 bulan pregnat asik suruk je☹️sedih jgk hati ni dok tertanya je adoii dh ada dua boy mcm hrpkn ank girls tpi enthlh 😢org dok tye jwpn enthlh baby tk kasi tgok

12mo ago

trbonjol mcmtu confirm boy 🤣🤣

Aaaa bestnya baby bagi kerjasama. baby saya susah nk nampak sebab position dia. doc intai sini nampak macam girl tapi bila intai sana nampak macam boy. doc pon pening 😂

confirm kak , biasanya klau scan nampak bird2 mmg confirm betul . tapi kalau scan nampak samar2 tapi doc cakap lelaki tuu baru susah nk xconfirm ..

26w keatas awak scan memang konfom nampak gender betul dah tu sis.. saya pun semalam acan 26w gegirl nampak nie 😍😍