gender baby

hi ibu2, maaf nak tanya pendapat ibu2...saya baru scan baby haritu sekali buat detail scan...pstu baby bagi kerjasama & nampak dia punya nunu🤭 agak2 ni confirm ke baby boy? saya scan waktu 26 minggu#firstmom #bantusharing #firstbaby

gender baby
22 Balas

Anak pertama tak nampak gender sbb suprise.. Anak kedua doktor ckp laki tp keluar girl.. Anak ketiga yg skrg doktor scan laki juga tp memang the real batang dia tunjuk setiap kali nak scan.. 🤣🤣.. Boleh percaya ke.. Takut tertipu LG..

1y ago

maksud sis waktu scan anak kedua nampak anu tapi kluar girl ke ?