gender baby

hi ibu2, maaf nak tanya pendapat ibu2...saya baru scan baby haritu sekali buat detail scan...pstu baby bagi kerjasama & nampak dia punya nunu🤭 agak2 ni confirm ke baby boy? saya scan waktu 26 minggu#firstmom #bantusharing #firstbaby

gender baby
22 Balas

Sy baru buat details scan semlam. Doc cakap, kalau pistol tu mmg nmpk panjang, memg baby boy. Dy xkan berubah jadi girl bila keluar nanti. Kalau pistol tu nmpak kurang clear, mungkin boleh jd boy atau girl. Mase scan pon doc akan mention siap2, baby boy atau girl. Kalau dah terang2 nampak boy, knfom la yang keluar tu boy😁