Tarikh due xtepat

ibu2 kat sini ada dak yang tarikh last period contoh 20/9/20...jadi jangka bersalin 27/6/21.... tapi bila follow up klinik ksihatan depa scan tarikh jangka tu xsama.... lari 2 mggu...klu ikut scan jangka 11/7/21..... penah dak ibu2 mcm ni........ mcm saya kena refer O&G untk bt detail scan....

17 Balas

normal..sy last 2 weeks but details scan..ikot scan tunedd jd 13/5 then jumpe dktr pakar kat kk jumpe sbb mmg appointment pn..then tunjuk scan n tnye skli knp lain jd lambt lak..dktr kte details scan somtime mmg cmtu..tp ikot je edd yg dh tulis kat buku pink..as long as it shows the bby is in good health no probs..