Tarikh due xtepat

ibu2 kat sini ada dak yang tarikh last period contoh 20/9/20...jadi jangka bersalin 27/6/21.... tapi bila follow up klinik ksihatan depa scan tarikh jangka tu xsama.... lari 2 mggu...klu ikut scan jangka 11/7/21..... penah dak ibu2 mcm ni........ mcm saya kena refer O&G untk bt detail scan....

17 Balas

Sama la sy.. Klu ikut period due 2hb3 tp bila scan xsama plak.. Doc bg tarikh 21hb3.. Now ikut tarikh doc bg la.. Hrp2 sblm due bby kluar sbb slalu overdue