Tarikh due xtepat

ibu2 kat sini ada dak yang tarikh last period contoh 20/9/20...jadi jangka bersalin 27/6/21.... tapi bila follow up klinik ksihatan depa scan tarikh jangka tu xsama.... lari 2 mggu...klu ikut scan jangka 11/7/21..... penah dak ibu2 mcm ni........ mcm saya kena refer O&G untk bt detail scan....

17 Balas

saya pon mcm tu 8hb nati repeat scan utk confrim date . anak kedua lagi 3 due date sampai doc pening , tapi bby follow date period .