sedih

Hi ibu2.. I just wanted to share my feelings. Jgn kecam sy ibu2. Sy tau ni bukan platform utk share pasal perkhawinan.. I don't have fb. Hari ni bufday sy yg 29th.. skg mengandung 33weeks+ tp suami sy tidak wish sy. Kami duk pjj sejak preggy. Sy kesal berkhawin dgn dia. Mmg kami x pernah cukup duit sbb sy srt. Dah 5bulan dia x dtg tgk sy dgn alasan xda duit. Call pun jarang.. wats app only if I text him klau x 2/3 hari x wats app. Adik2 pun perasan dia x ambik tau pasal sy and baby. Sy terbaca wats adik beradik sy?. Mcm mana sy nak positivekan diri?

84 Balas

Happy Birthday sis yg ke 29th! Sanah Helwa from me, a first time mother to be also.. ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Sy doakan sis lebih happy dari sebelum2 ni.. semoga sis diberikan kegembiraan yg akan menjelang x lama lagi dan kalau bole bermula hari ini.. 😘 sis banyak2 positif ya, try to seek happiness.. and terus terang saja dngn suami apa yg tersirat dalam hati sis.. kalau itu lebih menyenangkan hati sis.. sebab kekerapan dlm suami isteri berkomunikasi ni penting.. lagi satu, tak best kalau benda kabur2 asyik datang bertandang.. sis ada hak mendapat kehidupan happy yg real.. lari dari sangsi2 lebih baik.. jadi lebih berani dan kuatkan semangat.. 👍aamiin🤲 sis boleh! Sia boleh! Boleh!